Ad

Ganti’s Hyggestævne 2021

5/1/21

Saturday (May 1, 2021)
Time Code Test
08:00 Dommermøde ( 15 minutes )
08:15 Ryttermøde virtuelt ( 15 minutes )
08:30 T8.s Tölt
09:05 Banepleje ( 10 minutes )
09:15 T8.j Tölt
09:35 Banepleje ( 10 minutes )
09:45 T5 Tölt
10:05 FUT Tölt
10:25 Banepleje ( 15 minutes )
10:40 4.5.s Four Gait
11:30 Banepleje ( 10 minutes )
11:40 T8.s Tölt
11:55 4.5.j Four Gait
12:15 Lunch Break ( 45 minutes )
13:00 4.5.s Four Gait
13:20 4.3 Four Gait
13:50 3G Three Gait
14:05 Banepleje ( 10 minutes )
14:15 T8.s Tölt
14:35 T8.j Tölt
14:55 T5 Tölt
15:15 Banepleje ( 10 minutes )
15:25 4.5.s Four Gait
15:50 Banepleje ( 10 minutes )
16:00 4.5.j Four Gait
16:25 Banepleje ( 10 minutes )
16:35 4.3 Four Gait

Page generated: 12:16:28 on Nov 29, 2022