Ad

Ganti’s Forårsstævne 2024 – sport ABD

5/25/24 - 5/26/24

Saturday (May 25, 2024)
Time Code Test
08:30 Ryttermøde ( 15 minutes )
09:00 T7 Tölt
09:20 T5 Tölt
09:45 T8.j Tölt
10:05 T8 Tölt
10:25 Pause ( 10 minutes )
10:35 T4 Loose Rein Tölt (Group)
10:45 T3 Tölt (Group)
11:25 Pause ( 10 minutes )
11:35 T2 Loose Rein Tölt
11:55 T1 Tölt
12:20 Lunch Break ( 50 minutes )
13:10 V3 Four Gait
13:50 V5 Four Gait
14:40 Pause ( 10 minutes )
14:50 F2 Five Gait (Group)
15:45 V5.j Four Gait
16:20 Pause ( 10 minutes )
16:30 V2 Four Gait (Group)
17:10 V1 Four Gait
18:00 END
Sunday (May 26, 2024)
Time Code Test
08:00 T8.ung Tölt
08:15 T6 Tölt
08:20 T8 Tölt
08:35 T8.j Tölt
08:50 Pause ( 10 minutes )
09:00 T7 Tölt
09:15 T5 Tölt
09:35 T3 Tölt (Group)
09:55 Pause ( 10 minutes )
10:05 T4 Loose Rein Tölt (Group)
10:25 F1 Five Gait
11:00 3-gang Drei aus Vier
11:20 Lunch Break ( 50 minutes )
12:10 V3 Four Gait
12:35 V5 Four Gait
12:55 V5.j Four Gait
13:15 Pause ( 10 minutes )
13:25 F2 Five Gait (Group)
14:05 Pause ( 10 minutes )
14:15 V1 Four Gait
14:40 V2 Four Gait (Group)
15:00 END

Page generated: 15:39:37 on May 28, 2024