Ad

Fákur stævne 2021

9/25/21

Saturday (Sep 25, 2021)
Time Code Test
08:00 Incheck og anvisning af fold, fra kl. ( 60 minutes )
09:00 Dommermøde ( 35 minutes )
09:15 Ryttermøde ( 20 minutes )
09:45 T.8 Tölt (Group)
10:15 Præmieoverrækkelse T8 ( 10 minutes )
10:25 T.3 Tölt (Group)
10:35 Præmieoverrækkelse T3 ( 10 minutes )
10:50 T.5 Tölt (Group)
11:10 Præmieoverrækkelse T5 ( 10 minutes )
11:20 T.4 Loose Rein Tölt (Group)
11:30 Præmieoverrækkelse T4 - Frokost & Banepl ( 60 minutes )
12:40 4.5 Four Gait (Group)
13:25 Præmieoverrækkelse 4.5 ( 10 minutes )
13:35 4.2 Four Gait (Group)
13:55 Præmieoverrækkelse 4.2 ( 10 minutes )
14:05 4.3 Four Gait (Group)
14:35 Præmieoverrækkelse 4.3 & tak for denne g ( 10 minutes )

Page generated: 09:00:24 on Sep 24, 2021