Ad

WorldToelt 2020

2/21/20 - 2/22/20

Friday (Feb 21, 2020)
Time Code Test
07:30 Dørene Åbnes ( 30 minutes )
08:00 V1 Four Gait
10:15 F1 Five Gait
12:00 4-gait - PREL part 2 ( 0 minutes )
14:00 Lunch Break ( 45 minutes )
14:45 5-gait - PREL part 2 ( 0 minutes )
16:15 T2 Loose Rein Tölt
17:15 T1 Tölt
19:00 Dinner Break ( 30 minutes )
19:30 T2 - PREL part 2 ( 0 minutes )
20:15 T1 - PERL part 2 ( 0 minutes )
Afterparty i "Kælderbaren" ( 0 minutes )
Saturday (Feb 22, 2020)
Time Code Test
08:00 Dørene åbnes ( 0 minutes )
09:00 T2.YM Loose Rein Tölt
09:20 T2 Loose Rein Tölt
10:00 V1.YM Four Gait
10:20 V1 Four Gait
11:00 F1.YM Five Gait
11:20 F1 Five Gait
12:00 T1.YM Tölt
12:20 T1 Tölt
13:00 Lunch Break ( 60 minutes )
14:00 Stutteri-fremvisning ( 30 minutes )
14:30 T2 Loose Rein Tölt
15:00 4-gait Hingsteshow
15:30 5-gait Hingsteshow
16:30 YouthMatch Præmieoverrækkelse ( 30 minutes )
17:00 Ærespræmie Hingste ( 30 minutes )
17:30 V1 Four Gait
18:30 F1 Five Gait
19:00 Dinner Break ( 45 minutes )
19:45 Higsteshow FINALE med SMS-afstemning ( 30 minutes )
20:15 T1 Tölt
Tak for denne gang - Vi sis :-) ( 0 minutes )

Page generated: 16:17:08 on Jul 9, 2020