Ad

ASKA: Østjysk Mesterskab i Gæðingakeppni

9/24/22 - 9/25/22

Saturday (Sep 24, 2022)
Time Code Test
08:30 Dommermøde ( 15 minutes )
08:45 Ryttermøde ( 15 minutes )
09:00 GDT Teenage flokk
10:05 Break ( 20 minutes )
10:25 GDY Young Adults flokk
11:00 Break ( 25 minutes )
11:25 GDC Childrens' flokk
12:10 Break
12:35 GDA A-flokk
13:35 Frokost ( 40 minutes )
14:15 GDT Teenage flokk
14:35 GDY Young Adults flokk
15:00 Break ( 20 minutes )
15:20 GDC Childrens' flokk
15:45 GDT Teenage flokk
16:15 Tak for i dag
Sunday (Sep 25, 2022)
Time Code Test
08:45 Ryttermøde ( 15 minutes )
09:00 GDB B-flokk
10:10 Break ( 30 minutes )
10:40 GDV C-flokk
12:05 GDV.c1 C-flokk
12:25 Frokost ( 40 minutes )
13:05 GDA A-flokk
14:05 GDV C-flokk
14:40 Break ( 20 minutes )
15:10 GDB B-flokk
15:55 GDV.c1 C-flokk
16:25 GDV C-flokk
17:05 Tak for i dag

Page generated: 22:12:52 on Sep 26, 2022