Ad

Kosturs Krist Himmelfartsstævne (WR DK21973579)

6/1/19 - 6/2/19

Saturday (Jun 1, 2019)
Time Code Test
07:45 Ryttermøde ( 15 minutes )
08:00 F2 Five Gait (Group)
08:55 Break ( 10 minutes )
09:05 F1 Five Gait
10:10 Break ( 10 minutes )
10:20 V1 Four Gait
12:05 Break ( 10 minutes )
12:15 Lunch Break ( 30 minutes )
12:50 V2 Four Gait (Group)
14:05 Break ( 5 minutes )
14:10 V3 Four Gait
15:00 Break ( 5 minutes )
15:05 V5 Four Gait
15:40 Break ( 10 minutes )
15:50 F1 Five Gait
16:20 F2 Five Gait (Group)
16:50 V1 Four Gait
17:15 Break ( 5 minutes )
17:20 V2 Four Gait (Group)
17:45 V3 Four Gait
18:10 V5 Four Gait
Sunday (Jun 2, 2019)
Time Code Test
08:00 P2 Pace Race 100m (flying start)
08:15 P2 Pace Race 100m (flying start)
08:40 Break ( 5 minutes )
08:45 T2 Loose Rein Tölt
09:40 T1 Tölt
11:00 Break ( 5 minutes )
11:05 T3 Tölt (Group)
11:55 Lunch Break ( 30 minutes )
12:35 T4 Loose Rein Tölt (Group)
12:55 Break ( 5 minutes )
13:00 T5 Tölt
13:30 T7 Tölt
13:55 Break ( 10 minutes )
14:05 T1 Tölt
14:35 T2 Loose Rein Tölt
14:55 T3 Tölt (Group)
15:15 T4 Loose Rein Tölt (Group)
15:35 T5 Tölt
15:55 T7 Tölt
16:15 Break ( 10 minutes )
16:25 PP1 Pace Test

Page generated: 16:22:02 on Aug 11, 2022