Ad

Ganti’s Hyggestævne 2022 - Sport D

5/8/22

Sunday (May 8, 2022)
Time Code Test
08:15 Ryttermøde ( 15 minutes )
08:30 T8.s Tölt
09:00 T8.j Tölt
09:15 Banepleje ( 10 minutes )
09:25 T8ung Tölt
09:40 T5 Tölt
10:15 Banepleje ( 10 minutes )
10:25 4.5.s Four Gait
11:05 4.5.j Four Gait
11:25 Lunch Break ( 45 minutes )
12:10 4.3 Four Gait
13:00 3gang Dreigang
13:25 Banepleje ( 10 minutes )
13:35 T8.s Tölt
13:55 T8ung Tölt
14:15 T8.j Tölt
14:35 T5 Tölt
14:55 Banepleje ( 10 minutes )
15:05 4.5.s Four Gait
15:30 4.5.j Four Gait
15:55 Banepleje ( 10 minutes )
16:05 4.3 Four Gait

Page generated: 12:04:30 on Jun 30, 2022