Ad

Jörfi Hedeland DRL ABC-Mesterskabsstævne (WR DK32075983)

10/3/20 - 10/4/20

Saturday (Oct 3, 2020)
Track 1
Time Code Test
07:00 Tjek-in ( 60 minutes )
08:00 Ryttermøde ( 15 minutes )
08:15 Pause ( 15 minutes )
08:30 PP1 Pace Test
09:15 T2 Loose Rein Tölt
09:35 T.4 Loose Rein Tölt (Group)
09:50 T.3 Tölt (Group)
10:25 Pause og Banepleje ( 15 minutes )
10:40 T1 Tölt
11:20 4.2 Four Gait (Group)
11:40 V1 Four Gait
12:45 Frokost og Banepleje ( 30 minutes )
13:15 P2 Pace Race 100m (flying start)
13:45 P2 Pace Race 100m (flying start)
14:00 4.3 Four Gait
14:20 5.2 Five Gait (Group)
14:50 F1 Five Gait
15:10 Pause og Banepleje ( 20 minutes )
15:30 T1 Tölt
15:55 V1 Four Gait
16:20 5.2 Five Gait (Group)
16:50 F1 Five Gait
17:20 Farvel og Tak
Sunday (Oct 4, 2020)
Track 1
Time Code Test
08:00 Tjek-in ( 60 minutes )
09:00 Ryttermøde ( 15 minutes )
09:15 Pause ( 15 minutes )
09:30 T7 Tölt
09:55 T.5 Tölt
10:20 T.3 - 2Del
10:55 T.2 - 2Del
11:15 Pause og Banepleje ( 15 minutes )
11:30 4.5 Four Gait
12:05 4.3 - 2Del
13:00 Frokost og Banepleje ( 45 minutes )
13:45 4.2 - 2Del
14:20 Pause og Banepleje ( 10 minutes )
14:30 T7 Tölt
14:45 T.5 Tölt
15:00 T.3 Tölt (Group)
15:15 T2 Loose Rein Tölt
15:30 Pause ( 15 minutes )
15:45 4.5 Four Gait
16:00 4.3 Four Gait
16:15 4.2 Four Gait (Group)
16:30 Farvel og Tak

Page generated: 08:15:51 on Jun 29, 2022