Ad

Kosturs Kristi Himmelfarts stævne

5/28/22 - 5/29/22

Saturday (May 28, 2022)
Time Code Test
08:00 Dommermøde ( 15 minutes )
08:15 Ryttermøde ( 15 minutes )
08:30 4.2 Four Gait (Group)
09:45 Banepleje ( 10 minutes )
09:55 4.1 Four Gait
11:00 Banepleje ( 10 minutes )
11:10 4.3 Four Gait
11:50 Banepleje ( 10 minutes )
12:00 4.5 Four Gait
12:40 Frokost ( 45 minutes )
13:25 5.2 Five Gait (Group)
14:05 4.2 Four Gait (Group)
14:30 Banepleje ( 10 minutes )
14:40 4.5 Four Gait
15:05 Banepleje ( 10 minutes )
15:15 4.1 Four Gait
15:45 4.3 Four Gait
16:15 4.5 Four Gait
16:45 4.2 Four Gait (Group)
17:30 PP1 Pace Test
Tak for i dag :)
Sunday (May 29, 2022)
Time Code Test
08:00 5.2 Five Gait (Group)
08:30 Banepleje ( 10 minutes )
08:40 T1 Tölt
09:15 Banepleje ( 10 minutes )
09:25 T3 Tölt (Group)
10:10 T7 Tölt
10:45 Banepleje ( 10 minutes )
10:55 T5 Tölt
11:25 Banepleje ( 10 minutes )
11:35 T4 Loose Rein Tölt (Group)
12:05 Frokost ( 40 minutes )
12:45 P2 Pace Race 100m (flying start)
12:55 P2 Pace Race 100m (flying start)
13:10 T3 Tölt (Group)
13:30 Banepleje ( 5 minutes )
13:35 T7 Tölt
13:55 Banepleje ( 5 minutes )
14:00 T1 Tölt
14:30 T5 Tölt
15:00 T7 Tölt
15:30 T3 Tölt (Group)
Tak for denne gang :)

Page generated: 20:04:56 on Dec 1, 2022