Ad

Kjarnis WRL/DRL stævne 1 (lørdag) (WR DK22277405)

4/30/22

Saturday (Apr 30, 2022)
Time Code Test
08:00 F2 Five Gait (Group)
08:30 V2 Four Gait (Group)
09:10 T4 Loose Rein Tölt (Group)
09:20 T3 Tölt (Group)
09:40 Break ( 20 minutes )
10:00 F1 Five Gait
11:00 V1 Four Gait
12:00 Lunch Break ( 45 minutes )
12:45 P2 Pace Race 100m (flying start)
13:00 P2 Pace Race 100m (flying start)
13:15 V1 - PREL part II ( 90 minutes )
14:45 Break ( 15 minutes )
15:00 T1 Tölt
16:40 Break ( 15 minutes )
16:55 T2 Loose Rein Tölt
18:15 Break ( 15 minutes )
18:30 PP1 Pace Test
19:00 P1 Pace Race 250m
19:15 P1 Pace Race 250m

Page generated: 12:53:32 on Jun 30, 2022