Ad

SÓLs Islændercup 2. med Gædingafimi og Figures

11/28/21

Sunday (Nov 28, 2021)
Time Code Test
13:00 indtjek ( 60 minutes )
14:00 Ryttermøde ( 15 minutes )
14:30 FG1 Figures Test Lvl 1
15:00 Banepleje ( 30 minutes )
15:30 FG2 Figures Test Lvl 2
15:50 Banepleje ( 15 minutes )
16:05 Indendørs Opvarmning ( 15 minutes )
16:20 GF1 Gæðingafimmi (Level 1)
16:45 Indendørs opvarmning ( 15 minutes )
17:00 GF2 Gæðingafimmi (Level 2)
17:20 Oprydning ( 15 minutes )
17:35 Præmieoverrækkelse og fyraftensøl ( 30 minutes )

Page generated: 17:04:27 on Jul 2, 2022