Ad

Kosturs pointstævne (WR DK21973568)

5/31/19

Friday (May 31, 2019)
Time Code Test
07:30 Dommermøde ( 15 minutes )
07:45 Ryttermøde ( 15 minutes )
08:00 F1 Five Gait
09:10 Break ( 10 minutes )
09:20 F2 Five Gait (Group)
09:50 Break ( 10 minutes )
10:00 V1 Four Gait
11:50 Break ( 10 minutes )
12:00 P2 Pace Race 100m (flying start)
12:15 P2 Pace Race 100m (flying start)
12:30 Lunch Break ( 40 minutes )
13:10 V2 Four Gait (Group)
14:10 Break ( 5 minutes )
14:15 T4 Loose Rein Tölt (Group)
14:30 Break ( 5 minutes )
14:35 T2 Loose Rein Tölt
15:35 Break ( 10 minutes )
15:45 T3 Tölt (Group)
16:30 Break ( 10 minutes )
16:40 T1 Tölt
17:45 Break ( 10 minutes )
17:55 PP1 Pace Test

Page generated: 00:55:27 on Aug 19, 2022