Ad

Nattfari DRL Gædingakeppni stævne

8/14/21 - 8/15/21

Saturday (Aug 14, 2021)
Time Code Test
09:00 Dommermøde ( 15 minutes )
09:15 Ryttermøde ( 15 minutes )
09:45 GDA A-flokk
10:30 GDY Young Adults flokk
11:15 Banepleje ( 15 minutes )
11:30 GDT Teenage flokk
13:00 FROKOST ( 30 minutes )
13:45 GDB B-flokk
15:30 Banepleje ( 15 minutes )
15:45 GDC Childrens' flokk
16:15 GDV C-flokk
16:45 P2 Pace Race 100m (flying start)
16:45 P2 Pace Race 100m (flying start)
Sunday (Aug 15, 2021)
Time Code Test
09:00 GTO Gæðingatölt
10:30 Banpleje ( 15 minutes )
10:45 GDA A-flokk
11:15 GDV C-flokk
11:45 GDY Young Adults flokk
12:15 GDB B-flokk
12:45 FROKOST ( 30 minutes )
13:15 GDT Teenage flokk
13:45 GDC Childrens' flokk
14:15 GTO Gæðingatölt
På gensyn-TAK for denne gang

Page generated: 05:00:24 on Dec 7, 2022