Ad

SÓLs Islændercup med gangartsklasser

1/30/22

Sunday (Jan 30, 2022)
Time Code Test
14:30 Indtjek ( 60 minutes )
15:30 Ryttermøde ( 15 minutes )
15:45 Opvarmning 4.5 ( 15 minutes )
16:00 4.5 Four Gait
16:50 Opvarmning 4.4 og 4.3 ( 15 minutes )
17:05 4.4 Four Gait
17:25 4.3 Four Gait
18:00 Opvarmning 4.2 og 5.2 ( 15 minutes )
18:15 4.2 Four Gait (Group)
18:30 5.2 Five Gait (Group)
18:40 Alle hjælper med oprydning ( 15 minutes )
18:55 Præmieoverrækkelse, øl & sodavand ( 30 minutes )

Page generated: 12:35:57 on Jun 30, 2022