Ad

Drekis junistævne (WR DK31974217)

6/15/19 - 6/16/19

Saturday (Jun 15, 2019)
Time Code Test
08:00 T8 Tölt
09:05 T5 Tölt
09:35 Break ( 10 minutes )
09:45 T3 Tölt (Group)
10:15 T4 Loose Rein Tölt (Group)
10:45 Break ( 15 minutes )
11:00 T2 Loose Rein Tölt
11:25 T1 Tölt
12:10 Lunch Break ( 40 minutes )
12:50 V5 Four Gait
14:30 V3 Four Gait
15:30 Break ( 10 minutes )
15:40 V2 Four Gait (Group)
16:55 V1 Four Gait
18:30 Dinner Break ( 90 minutes )
Sunday (Jun 16, 2019)
Time Code Test
08:00 F1 Five Gait
08:20 F2 Five Gait (Group)
08:50 T8 Tölt
09:10 V5 Four Gait
09:35 Break ( 10 minutes )
09:45 V3 Four Gait
10:10 V2 Four Gait (Group)
10:35 T8 Tölt
11:00 T5 Tölt
11:25 Break ( 10 minutes )
11:35 T4 Loose Rein Tölt (Group)
12:05 T3 Tölt (Group)
12:35 Lunch Break ( 55 minutes )
13:30 T1 Tölt
14:00 V5 Four Gait
14:30 V5J Four Gait
15:00 Break ( 10 minutes )
15:10 V3 Four Gait
15:40 V2 Four Gait (Group)
16:10 V1 Four Gait

Page generated: 07:57:58 on Sep 20, 2019