Ad

Nattfaris ABD stævne

6/26/21 - 6/27/21

Saturday (Jun 26, 2021)
Time Code Test
08:00 Dommermøde ( 15 minutes )
08:15 Ryttermøde ( 15 minutes )
08:45 F1 Five Gait
09:20 F2 Five Gait (Group)
09:45 T1 Tölt
10:30 Banepleje ( 15 minutes )
10:45 T2 Loose Rein Tölt
11:15 T3 Tölt (Group)
12:45 FROKOST ( 30 minutes )
13:15 V1 Four Gait
14:45 T4 Loose Rein Tölt (Group)
15:30 Banepleje ( 15 minutes )
15:45 V2 Four Gait (Group)
Sunday (Jun 27, 2021)
Time Code Test
09:00 V5 Four Gait
10:15 V3 Four Gait
11:00 Banepleje ( 15 minutes )
11:15 T8 Tölt
12:00 T5 Tölt
12:30 V5 Four Gait
13:00 FROKOST ( 30 minutes )
13:30 V2 Four Gait (Group)
14:00 V1 Four Gait
14:30 T3 Tölt (Group)
15:00 V5 Four Gait
15:30 Banepleje ( 15 minutes )
15:45 T1 Tölt
16:15 T8 Tölt
16:45 PP1 Pace Test
17:15 P2 Pace Race 100m (flying start)
17:15 P2 Pace Race 100m (flying start)
Farvel og tak for denne gang

Page generated: 03:12:40 on Dec 6, 2022