Ad

SÓLs Islændercup

10/24/21

Sunday (Oct 24, 2021)
Time Code Test
13:00 Indtjek kl 13.00-14.00 ( 60 minutes )
14:00 Ryttermøde ( 15 minutes )
14:15 T8 Opvarmning i ridehus ( 15 minutes )
14:30 T8 Tölt
15:00 T6 Opvarmning i ridehus ( 15 minutes )
15:15 T6 Tölt
15:30 T5 Opvarmning i ridehus ( 15 minutes )
15:45 T5 Tölt
16:00 T3 opvarmning i ridehus ( 15 minutes )
16:15 T3 Tölt (Group)
16:45 Fællesoprydning
17:00 Præmieoverrækkelse

Page generated: 04:33:06 on Dec 7, 2022