Ad

Skeifa 1-dags stævne i Davinde 29. sept. 2019

9/29/19

Sunday (Sep 29, 2019)
Time Code Test
07:30 Indtjek ( 60 minutes )
08:15 Dommermøde ( 15 minutes )
08:30 Ryttermøde ( 15 minutes )
09:00 T7 Tölt
09:40 T7J Tölt
10:00 T5 Tölt
10:25 T3 Tölt (Group)
11:00 V5 Four Gait
12:10 V5J Four Gait
12:40 Lunch Break ( 40 minutes )
13:20 V2 Four Gait (Group)
13:55 T7 Tölt
14:15 T7J Tölt
14:35 T5 Tölt
14:50 Banepleje ( 15 minutes )
15:05 T3 Tölt (Group)
15:30 V5 Four Gait
15:55 V5J Four Gait
16:20 V2 Four Gait (Group)
16:50 Oprydning og tak for i dag ( 30 minutes )

Page generated: 06:13:24 on Dec 3, 2019