Ad

Thors St. Bededagsstævne (WR DK21973513)

5/17/19 - 5/19/19

Friday (May 17, 2019)
Time Code Test
08:30 Ryttermøde ( 15 minutes )
08:45 Dommermøde ( 15 minutes )
09:00 T7 Tölt
09:30 T5 Tölt
10:20 Banepleje / Pause ( 15 minutes )
10:35 T3 Tölt (Group)
11:40 T4 Loose Rein Tölt (Group)
12:10 Frokostpause ( 30 minutes )
13:30 T2 Loose Rein Tölt
14:05 T1 Tölt
15:45 Banepleje / Pause ( 15 minutes )
16:00 T5 Tölt
16:20 T3 Tölt (Group)
16:40 Banepleje / Pause ( 20 minutes )
Saturday (May 18, 2019)
Time Code Test
07:45 PP1 Pace Test
08:30 F1 Five Gait
09:55 Banepleje / Pause ( 15 minutes )
10:10 F2 Five Gait (Group)
11:10 V5 Four Gait
12:00 Frokostpause ( 30 minutes )
12:30 P1 Pace Race 250m
P1 Pace Race 250m
12:50 V1 Four Gait
14:30 V2 Four Gait (Group)
15:40 Banepleje / Pause ( 15 minutes )
15:55 V3 Four Gait
16:45 V5 Four Gait
17:05 T1 Tölt
Sunday (May 19, 2019)
Time Code Test
07:45 P2 Pace Race 100m (flying start)
P2 Pace Race 100m (flying start)
08:30 V3 Four Gait
08:55 V2 Four Gait (Group)
09:20 V1 Four Gait
09:45 Banepleje / Pause ( 15 minutes )
10:00 T7 Tölt
10:25 T5 Tölt
10:50 T4 Loose Rein Tölt (Group)
11:15 Frokostpause ( 30 minutes )
11:45 T3 Tölt (Group)
12:10 T2 Loose Rein Tölt
12:35 T1 Tölt
13:05 Banepleje / Pause ( 15 minutes )
13:20 V5 Four Gait
13:45 V3 Four Gait
14:15 V2 Four Gait (Group)
14:45 Banepleje / Pause ( 15 minutes )
15:00 F2 Five Gait (Group)
15:45 V1 Four Gait
16:15 F1 Five Gait
P1 Pace Race 250m
P1 Pace Race 250m

Page generated: 09:47:47 on Aug 19, 2022