Ad

Nattfaris ABD stævne

5/15/21 - 5/16/21

Saturday (May 15, 2021)
Time Code Test
08:00 Dommermøde ( 15 minutes )
08:15 Ryttermøde ( 15 minutes )
08:45 T5 Tölt
09:30 V2 Four Gait (Group)
10:45 Banepleje ( 10 minutes )
10:55 V1 Four Gait
12:30 T4 Loose Rein Tölt (Group)
12:45 FROKOST ( 30 minutes )
13:15 T2 Loose Rein Tölt
13:35 T1 Tölt
14:35 T3 Tölt (Group)
15:30 Banepleje ( 10 minutes )
15:40 F2 Five Gait (Group)
16:00 F1 Five Gait
Sunday (May 16, 2021)
Time Code Test
09:00 V3 Four Gait
09:40 V5 Four Gait
10:15 T1 Tölt
11:00 Banepleje ( 10 minutes )
11:15 T5 Tölt
11:45 T3 Tölt (Group)
12:15 V2 Four Gait (Group)
12:45 V1 Four Gait
12:45 FROKOST ( 30 minutes )
13:15 Klargøring pasløb ( 15 minutes )
13:30 PP1 Pace Test
14:15 P2 Pace Race 100m (flying start)
14:15 P2 Pace Race 100m (flying start)

Page generated: 18:02:37 on Jun 26, 2022