Ad

Kosturs Høststævne (WR DK31973451)

8/17/19 - 8/18/19

Saturday (Aug 17, 2019)
Time Code Test
07:30 Dommermøde ( 15 minutes )
07:45 Ryttermøde ( 15 minutes )
08:00 F1 Five Gait
08:25 F2 Five Gait (Group)
08:55 Break ( 10 minutes )
09:05 V5.SJ Four Gait
09:55 Break ( 5 minutes )
10:00 V3 Four Gait
10:50 Break ( 10 minutes )
11:00 V2 Four Gait (Group)
12:20 Lunch Break ( 30 minutes )
12:50 V1 Four Gait
14:20 Break ( 10 minutes )
14:30 F1 Five Gait
15:00 F2 Five Gait (Group)
15:30 V5.SJ Four Gait
15:50 V5.J Four Gait
16:10 V3 Four Gait
16:30 V2 Four Gait (Group)
16:50 V1 Four Gait
17:30 PP1 Pace Test
Sunday (Aug 18, 2019)
Time Code Test
08:35 T5 Tölt
09:00 T7.SJ Tölt
09:45 Break ( 10 minutes )
09:55 T1 Tölt
11:15 T4 Loose Rein Tölt (Group)
11:40 Break ( 10 minutes )
11:50 T2 Loose Rein Tölt
12:05 T3 Tölt (Group)
13:00 Lunch Break ( 10 minutes )
13:10 Break ( 5 minutes )
13:30 P2 Pace Race 100m (flying start)
13:30 P2 Pace Race 100m (flying start)
14:05 T5 Tölt
14:25 T7.SJ Tölt
14:45 T7.J Tölt
14:45 T7 Junior A finale ( 20 minutes )
15:05 T1 Tölt
15:35 T4 Loose Rein Tölt (Group)
15:55 T2 Loose Rein Tölt
16:15 T3 Tölt (Group)

Page generated: 22:12:35 on Jun 28, 2022