Ad

Hedelandsmesterskaberne

8/31/18 - 9/2/18

RESULT
Time Code Test
C4 Four Gait Combination
Friday (Aug 31, 2018)
Time Code Test
16:00 PP1 Pace Test
16:30 F1.d Five Gait
16:45 T7 Tölt
17:25 T5 Tölt
18:00 Banepleje ( 10 minutes )
18:10 T4 Loose Rein Tölt (Group)
18:30 T3 Tölt (Group)
Saturday (Sep 1, 2018)
Time Code Test
09:00 V1 Four Gait
09:50 F2 Five Gait (Group)
10:50 Banepleje ( 10 minutes )
11:00 F1 Five Gait
11:15 V5 Four Gait
12:15 Lunch Break ( 30 minutes )
12:45 V2 Four Gait (Group)
13:45 V3 Four Gait
15:15 Banepleje ( 10 minutes )
15:25 T7 Tölt
15:45 T2 Loose Rein Tölt
16:10 T1 Tölt
16:45 T3 Tölt (Group)
17:10 Banepleje ( 10 minutes )
17:20 V3 Four Gait
17:45 V5 Four Gait
18:15 P1 Pace Race 250m
18:25 P1 Pace Race 250m
Sunday (Sep 2, 2018)
Time Code Test
09:00 F1.d Five Gait
09:45 F2 Five Gait (Group)
10:30 Banepleje ( 10 minutes )
10:40 F1 Five Gait
11:25 V2 Four Gait (Group)
11:50 V1 Four Gait
12:15 Lunch Break ( 30 minutes )
12:45 P1 Pace Race 250m
12:55 P1 Pace Race 250m
13:05 V5 Four Gait
13:30 V3 Four Gait
14:00 T4 Loose Rein Tölt (Group)
14:20 T3 Tölt (Group)
14:50 Banepleje ( 10 minutes )
15:00 T2 Loose Rein Tölt
15:20 T1 Tölt
15:50 T7 Tölt
16:10 T5 Tölt
16:00 Lodtræning PH saddel ( 5 minutes )
16:40 P2 Pace Race 100m (flying start)
16:55 P2 Pace Race 100m (flying start)

Page generated: 17:02:42 on Aug 11, 2022