Ad

Gantis Efterårsstævne 2021 - DRL

9/18/21 - 9/19/21

Saturday (Sep 18, 2021)
Time Code Test
08:00 Dommermøde ( 15 minutes )
08:15 Ryttermøde ( 15 minutes )
08:30 T8 Tölt
09:00 T8.j Tölt
09:10 Præmieoverrækkelse T8j ( 10 minutes )
09:20 T5 Tölt
09:45 Banepleje ( 10 minutes )
09:55 T4 Loose Rein Tölt (Group)
10:10 T3 Tölt (Group)
10:50 Banepleje ( 10 minutes )
11:00 T2 Loose Rein Tölt
11:30 T1 Tölt
12:40 V5.j Four Gait
12:55 Lunch - præmieoverrækkelse V5j ( 40 minutes )
13:35 V3 Four Gait
14:05 V5 Four Gait
14:50 Banepleje ( 10 minutes )
15:00 F1 Five Gait
15:45 V2 Four Gait (Group)
16:40 Banepleje ( 10 minutes )
16:50 V1 Four Gait
Sunday (Sep 19, 2021)
Time Code Test
08:00 F2 Five Gait (Group)
08:40 T8 Tölt
09:00 T5 Tölt
09:25 Banepleje ( 10 minutes )
09:35 T3 Tölt (Group)
10:00 T4 Loose Rein Tölt (Group)
10:25 Banepleje ( 10 minutes )
10:35 T2 Loose Rein Tölt
11:00 T1 Tölt
11:25 Lunch ( 40 minutes )
12:05 V3 Four Gait
12:35 V5 Four Gait
13:00 Banepleje ( 10 minutes )
13:10 V1 Four Gait
13:40 V2 Four Gait (Group)
14:10 Banepleje ( 10 minutes )
14:20 F1 Five Gait
15:00 END

Page generated: 13:04:44 on Nov 30, 2021