Ad

DM Gæðingakeppni 2021

9/3/21 - 9/5/21

Friday (Sep 3, 2021)
Time Code Test
07:00 Tjek-in fra kl. 07:00-09:00 og kl. 16:00
09:00 Ryttermøde og velkomst ( 30 minutes )
09:30 GDA A-flokk
10:40 Pause & banepleje ( 30 minutes )
11:10 GDA - PREL, del 2 ( 60 minutes )
12:10 Frokost og banepleje ( 45 minutes )
12:55 GDB B-flokk
14:25 Pause & banepleje ( 30 minutes )
14:55 GDB - PREL, del 2 ( 90 minutes )
16:25 Pause & banepleje ( 40 minutes )
17:05 GDV C-flokk
17:35 Tak for i dag ( 5 minutes )
Saturday (Sep 4, 2021)
Time Code Test
06:30 Tjek-in fra kl. 06:30-08:30
07:30 Ryttermøde og velkomst ( 30 minutes )
08:00 GDT Teenage flokk
09:20 Pause og banepleje ( 20 minutes )
09:40 GDT - PREL, del 2 ( 80 minutes )
11:00 Pause og banepleje ( 30 minutes )
11:30 GDC Childrens' flokk
12:35 Frokost og baneplej ( 40 minutes )
13:15 GDA A-flokk
13:55 Pause og banepleje ( 20 minutes )
14:15 GDY Young Adults flokk
15:25 Pause og banepleje ( 30 minutes )
15:55 GDB B-flokk
16:30 GDT Teenage flokk
17:00 Pause og banepleje ( 20 minutes )
17:20 GTO Gæðingatölt
18:20 Tak for i dag ( 5 minutes )
19:00 Rytterfest
Sunday (Sep 5, 2021)
Time Code Test
08:00 Godmorgen ( 15 minutes )
08:15 Ryttermøde ( 15 minutes )
08:30 GDV C-flokk
GDV - Præmieoverrækkelse
09:00 Pause og banepleje ( 20 minutes )
09:20 GDY Young Adults flokk
GDY - Præmieoverrækkelse
10:00 Pause og banepleje ( 30 minutes )
10:30 GDT Teenage flokk
GDT - Præmieoverrækkelse
11:10 Pause og banepleje ( 20 minutes )
11:30 GDC Childrens' flokk
GDC - Præmieoverrækkelse
12:10 Lunch og lotteritrækning (banepleje) ( 45 minutes )
12:55 GDB B-flokk
GDB - Præmieoverrækkelse
13:40 Pause og banepleje ( 30 minutes )
14:10 GDA A-flokk
GDA - Præmieoverrækkelse
14:55 Pause og banepleje ( 20 minutes )
15:15 GTO Gæðingatölt
GTO - Præmieoverrækkelse
16:00 Tak for denne gang ( 5 minutes )

Page generated: 20:54:37 on Dec 4, 2021