Ad

Nattfaris ABD stævne

10/2/21 - 10/3/21

Saturday (Oct 2, 2021)
Time Code Test
08:00 Dommermøde ( 15 minutes )
08:15 Ryttermøde ( 15 minutes )
08:45 T5 Tölt
09:20 V2 Four Gait (Group)
10:45 Banepleje ( 10 minutes )
10:55 V1 Four Gait
12:10 T4 Loose Rein Tölt (Group)
12:30 FROKOST ( 30 minutes )
13:00 T2 Loose Rein Tölt
13:20 T1 Tölt
14:10 T3 Tölt (Group)
15:10 Banepleje ( 10 minutes )
15:20 F2 Five Gait (Group)
15:45 F1 Five Gait
16:15 T8 Tölt
Sunday (Oct 3, 2021)
Time Code Test
08:30 V3 Four Gait
09:25 V5 Four Gait
10:30 Banepleje ( 15 minutes )
10:45 V1 Four Gait
11:15 V2 Four Gait (Group)
11:45 T8 Tölt
12:15 FROKOST ( 30 minutes )
12:45 PP1 Pace Test
13:00 P2 Pace Race 100m (flying start)
13:00 P2 Pace Race 100m (flying start)
13:30 Banepleje ( 15 minutes )
13:45 T1 Tölt
14:15 T3 Tölt (Group)
14:45 V5 Four Gait
TAK FOR I ÅR VI SES I 2022

Page generated: 10:43:13 on Aug 19, 2022