Ad

Sydjysk Mesterskab (WR DK31974374)

8/17/19 - 8/18/19

Saturday (Aug 17, 2019)
Time Code Test
07:45 DOMMERMØDE ( 15 minutes )
08:00 RYTTERMØDE ( 15 minutes )
08:20 T2 Loose Rein Tölt
08:30 T1 Tölt
09:20 T3 Tölt (Group)
09:50 T4 Loose Rein Tölt (Group)
10:20 BANEPLEJE ( 10 minutes )
10:30 T5 Tölt
11:00 T8 Tölt
12:00 FROKOST ( 45 minutes )
12:15 ØLTØLT ( 0 minutes )
12:45 F1 Five Gait
13:15 F2 Five Gait (Group)
14:00 BANEPLEJE ( 10 minutes )
14:10 V1 Four Gait
14:45 V2 Four Gait (Group)
15:35 BØRNEKLASSE ( 10 minutes )
15:45 BANEPLEJE ( 10 minutes )
15:55 V3 Four Gait
16:25 V5 Four Gait
Sunday (Aug 18, 2019)
Time Code Test
08:20 T8 Tölt
08:40 T5 Tölt
09:00 T4 Loose Rein Tölt (Group)
09:20 T3 Tölt (Group)
09:40 BANEPLEJE ( 10 minutes )
09:50 V5 Four Gait
10:10 V2 Four Gait (Group)
10:30 T8 Tölt
10:50 T5 Tölt
11:10 BANEPLEJE ( 10 minutes )
11:20 T4 Loose Rein Tölt (Group)
11:40 T3 Tölt (Group)
12:00 T1 Tölt
12:20 FROKOST (BANEPLEJE) ( 40 minutes )
13:00 V5 Four Gait
13:20 V3 Four Gait
13:40 V2 Four Gait (Group)
14:00 V1 Four Gait
14:20 F2 Five Gait (Group)

Page generated: 13:37:15 on Nov 20, 2019