Ad

Sydjysk Mesterskab i Gædingakeppni 2022 DRL

5/28/22

Saturday (May 28, 2022)
Time Code Test
08:00 Ryttermøde ( 15 minutes )
08:30 GTO Gæðingatölt
09:05 GDY Young Adults flokk
09:30 GDT Teenage flokk
10:30 GDC Childrens' flokk
11:10 pause evt banepleje ( 15 minutes )
11:25 GDB B-flokk
13:15 Dinner Break ( 45 minutes )
14:00 GDA A-flokk
15:05 GDV C-flokk
15:35 Break ( 15 minutes )
15:50 GDC Childrens' flokk
16:05 Præmieoverækkelse ( 15 minutes )
16:15 GDY Young Adults flokk
16:30 Præmieoverrækkelse ( 10 minutes )
16:40 GDT Teenage flokk
16:55 Præmieoverrækkelse ( 10 minutes )
17:05 GDV C-flokk
17:15 Præmieoverrækkelse ( 10 minutes )
17:25 GTO Gæðingatölt
17:45 Præmieoverrækkelse ( 10 minutes )
17:55 GDA A-flokk
18:30 Præmieoverrækkelse ( 10 minutes )
18:40 GDB B-flokk
18:55 Præmieoverrækkelse ( 10 minutes )
19:05 P2 Pace Race 100m (flying start)
19:05 P2 Pace Race 100m (flying start)
20:00 Præmieoverrækkelse ( 10 minutes )

Page generated: 12:43:04 on Jun 30, 2022