Ad

DM i Gæðingakeppni (WR DK31973429)

6/28/19 - 6/30/19

Friday (Jun 28, 2019)
Time Code Test
09:00 GDA A-flokk
10:35 Banepleje ( 25 minutes )
11:00 A-flok part 2 ( 0 minutes )
12:35 Lunch Break ( 40 minutes )
13:15 GDB B-flokk
15:05 Banepleje ( 25 minutes )
15:30 B-flok part 2 ( 0 minutes )
17:25 Banepleje ( 25 minutes )
17:50 B-flok part 3 ( 0 minutes )
19:40 Tak for i dag ( 0 minutes )
Saturday (Jun 29, 2019)
Time Code Test
07:30 Ryttermøde ( 0 minutes )
08:00 GDT Teenage flokk
09:15 Banepleje ( 25 minutes )
09:40 Teenage-flok part 2 ( 0 minutes )
10:50 Banepleje ( 25 minutes )
11:15 GDC Childrens' flokk
12:10 Lunch Break ( 40 minutes )
12:50 Børne-flok part 2 ( 5 minutes )
13:40 Banepleje ( 25 minutes )
14:05 GDY Young Adults flokk
15:45 Banepleje ( 25 minutes )
16:10 GDA A-flokk
16:50 GDB B-flokk
17:30 GDT Teenage flokk
18:00 GDC Childrens' flokk
19:00 Dinner Break ( 5 minutes )
Sunday (Jun 30, 2019)
Time Code Test
09:00 GTO Gæðingatölt
10:20 Banepleje ( 25 minutes )
10:45 GDY Young Adults flokk
11:35 GDC Childrens' flokk
12:25 Lunch Break ( 35 minutes )
13:00 GDB B-flokk
13:50 Banepleje ( 25 minutes )
14:15 GDA A-flokk
15:10 GDT Teenage flokk
16:00 GTO Gæðingatölt
16:40 Tusind tak for denne gang ( 0 minutes )

Page generated: 00:29:14 on Dec 4, 2019