Ad

Skeifas et dagsstævne på Davindebanen - D-stævne

5/2/21

Sunday (May 2, 2021)
Time Code Test
08:00 INDTJEK til SEKTION A ( 45 minutes )
09:00 SEKTION A - START
09:00 V2 Four Gait (Group)
09:40 V5J Four Gait
10:00 Banepleje ( 10 minutes )
10:10 T.3 Tölt (Group)
10:40 T.7J Tölt
10:45 Pladsen ryddes / banepleje ( 20 minutes )
11:05 INDTJEK til SEKTION B ( 35 minutes )
11:40 SEKTION B - START
11:40 V3 Four Gait
12:30 F2 Five Gait (Group)
13:00 Banepleje ( 15 minutes )
13:15 T.5 Tölt
13:50 Banen ryddes / banepleje ( 20 minutes )
14:10 INDTJEK til SEKTION C ( 30 minutes )
14:40 SEKTION C - START
14:40 V5 Four Gait
15:45 Banepleje ( 10 minutes )
15:55 T.7 Tölt

Page generated: 06:06:04 on May 18, 2021