Ad

ASKA: Østjysk Mesterskab i Gæðingakeppni

9/25/21 - 9/26/21

Saturday (Sep 25, 2021)
Time Code Test
08:00 Dommermøde + Banepleje ( 10 minutes )
08:10 Ryttermøde ( 20 minutes )
08:30 GDB B-flokk
09:45 Pause + banepleje ( 15 minutes )
10:00 GDB - PREL del 2
11:15 Frokost + Banepleje ( 45 minutes )
12:00 GDA A-flokk
13:00 Pause + Banepleje ( 15 minutes )
13:15 GDA - PREL del 2
14:15 PAUSE + Banepleje ( 15 minutes )
14:30 GDC Childrens' flokk
15:15 Pause + Banepleje ( 10 minutes )
15:30 GDT Teenage flokk
16:15 Tak for i dag
Sunday (Sep 26, 2021)
Time Code Test
08:15 Ryttermøde ( 15 minutes )
08:30 GDV C-flokk
09:15 Pause + banepleje ( 10 minutes )
09:25 GDV PREL 2. del
10:10 PAUSE + Banepleje ( 15 minutes )
10:25 GDB B-flokk
11:00 GDY Young Adults flokk
Præmieoverrækkelse GDY + Banepleje
11:15 GDT Teenage flokk
Præmieoverrækkelse GDT + banepleje
11:50 FROKOST ( 30 minutes )
12:20 GDV C-flokk
12:50 GDA A-flokk
Præmieoverrækkelse GDA + Banepleje
13:35 GDC Childrens' flokk
Præmieoverrækkelse GDC + banepleje
14:10 GDB B-flokk
Præmieoverrækkelse GDB + banepleje
14:45 GDV C-flokk
Præmieoverrækkelse GDV + banepleje
15:15 Farvel og tak for denne gang

Page generated: 12:49:29 on Nov 30, 2021