Ad

Thors Forårsstævne

4/30/22 - 5/1/22

Saturday (Apr 30, 2022)
Time Code Test
08:30 Ryttermøde ( 15 minutes )
08:45 Dommermøde ( 15 minutes )
09:00 T3 Tölt (Group)
09:50 T4 Loose Rein Tölt (Group)
10:15 Banepleje ( 15 minutes )
10:30 T8 Tölt
11:40 T5 Tölt
12:00 Frokost ( 30 minutes )
12:30 4.2 Four Gait (Group)
13:30 5.2 Five Gait (Group)
14:15 Banepleje ( 15 minutes )
14:30 4.5 Four Gait
15:55 4.3 Four Gait
Sunday (May 1, 2022)
Time Code Test
09:00 T8 Tölt
09:20 T3 Tölt (Group)
09:45 4.5 Four Gait
10:10 4.2 Four Gait (Group)
10:35 Banepleje ( 15 minutes )
10:50 T5 Tölt
11:15 T4 Loose Rein Tölt (Group)
11:40 T8 Tölt
12:05 Frokost ( 30 minutes )
12:35 PP1 Pace Test
12:50 P2 Pace Race 100m (flying start)
P2 Pace Race 100m (flying start)
13:10 T3 Tölt (Group)
13:35 4.5 Four Gait
14:00 4.3 Four Gait
14:25 Banepleje ( 15 minutes )
14:40 4.2 Four Gait (Group)
15:05 5.2 Five Gait (Group)
15:50 Oprydning og tak for i dag

Page generated: 12:56:15 on Jun 30, 2022