Ad

[WR] Oktoberwedstrijd Wortel (WR BE21973105)

10/12/19 - 10/13/19

Saturday (Oct 12, 2019)
Time Code Test
09:00 Y.PP1 Telgangproef
09:30 Y.P2 Speedpass 100m
09:45 Y.P2 Speedpass 100m
10:00 Break ( 5 minutes )
10:05 Y.GeaB Geadingakeppni B
10:30 Y.GeaA Gaedingakeppni A
11:00 Break ( 10 minutes )
11:10 Y2.T8 Töltproef
11:40 Y2.T7 Töltproef
12:20 Lunch Break ( 50 minutes )
13:10 Y2.T5 Töltproef
13:20 Y2.T4 Töltproef
13:50 Y2.T3 Töltproef
14:25 Break ( 10 minutes )
14:35 Y1.T2 Töltproef
15:40 Y1.T1 Töltproef
16:25 Break ( 35 minutes )
17:00 X.60 60+ proef
18:00 Dinner and Icelandic evening
Sunday (Oct 13, 2019)
Time Code Test
09:00 Y2.F3 Vijfgangenproef
09:20 Y2.F2 Vijfgangenproef
10:40 Break ( 10 minutes )
10:50 Y1.F1 Vijfgangenproef
11:30 Y2.V5 Viergangenproef
13:05 Lunch Break
13:55 Y2.V3 Viergangenproef
14:20 Y2.V2 Viergangenproef
15:30 Break ( 10 minutes )
15:40 Y1.V1 Viergangenproef
16:15 Prize ceremony ( 15 minutes )

Page generated: 06:51:58 on Jun 29, 2022