Ad

Villingur klubbmesterskap 2019

4/27/19 - 4/28/19

RESULT
Time Code Test
C4 Four Gait Combination
C5 Five Gait Combination
Saturday (Apr 27, 2019)
Time Code Test
08:00 Innsjekk ( 45 minutes )
08:30 Dommermøte ( 15 minutes )
08:45 Ryttermøte ( 15 minutes )
09:00 F1 Five Gait
10:20 Break ( 5 minutes )
10:25 V1 Four Gait
13:50 Break ( 5 minutes )
13:55 V5 Four Gait
14:15 V5.bb Four Gait
14:20 Dinner Break ( 40 minutes )
15:00 T7.bb Tölt
15:05 Premiering barneklasser ( 10 minutes )
15:15 T2 Loose Rein Tölt
16:00 T1 Tölt
18:30 T7 Tölt
19:00 P2 Pace Race 100m (flying start)
P2 Pace Race 100m (flying start)
Sunday (Apr 28, 2019)
Time Code Test
10:00 T1.s Tölt
10:30 V5.j_u_s Four Gait
11:00 F1.j_u Five Gait
11:45 F1S Five Gait
12:30 V1J Four Gait
13:00 V1U Four Gait
13:30 V1S Four Gait
14:00 Pause og premieutdeling ( 45 minutes )
14:45 T7 Tölt
15:05 T2.u Loose Rein Tölt
15:30 T2.j_s Loose Rein Tölt
16:00 T1.j Tölt
16:30 T1.u Tölt
17:00 T1.s Tölt

Page generated: 17:00:32 on Jul 2, 2022