Ad

Jörfi: Sjællandsmesterskaberne i Gæðingakeppni

9/10/22 - 9/11/22

Saturday (Sep 10, 2022)
Time Code Test
06:45 Indtjek
07:45 Ryttermøde og Velkomst ( 15 minutes )
08:00 GDT Teenage flokk
10:15 Pause og Banepleje ( 25 minutes )
10:40 GDA A-flokk
11:40 GDV C-flokk
12:40 Frokost ( 30 minutes )
13:15 GDB B-flokk
15:15 Pause og Banepleje ( 25 minutes )
15:40 GDC Childrens' flokk
16:50 GDY Young Adults flokk
17:30 GTO Gæðingatölt
18:10 Tak for i dag og Rytterfest!
Sunday (Sep 11, 2022)
Time Code Test
08:15 God Morgen ( 5 minutes )
08:30 GDB B-flokk
09:05 Pause og Banepleje ( 25 minutes )
09:30 GDT Teenage flokk
10:05 GDY Young Adults flokk
10:45 GDV C-flokk
11:20 Frokost og Banepleje ( 40 minutes )
12:00 GDA A-flokk
12:40 Pause og Banepleje ( 25 minutes )
13:05 GDT Teenage flokk
13:45 GTO Gæðingatölt
14:15 Pause og Banepleje ( 25 minutes )
14:40 GDC Childrens' flokk
15:15 Pause og Banepleje ( 25 minutes )
15:40 GDB B-flokk
16:20 Tak for idag

Page generated: 08:55:31 on Oct 2, 2022