Ad

Gauti Pokalstævne

10/26/19

Saturday (Oct 26, 2019)
Track 1
Time Code Test
08:00 Dommermøde ( 15 minutes )
08:15 Ryttermøde ( 15 minutes )
08:30 T3 Tölt (Group)
09:10 T5 Tölt
09:50 Break ( 30 minutes )
10:20 T8 Tölt
11:05 T4 Loose Rein Tölt (Group)
11:35 Lunch Break ( 45 minutes )
12:20 V5 Four Gait
13:50 Break ( 30 minutes )
14:20 V3 Four Gait
15:15 V2 Four Gait (Group)
15:45 Præmieoverrækkelse ( 30 minutes )

Page generated: 10:09:40 on Dec 4, 2019