Ad

Geysir Masters 2023 DRL

9/23/23 - 9/24/23

Saturday (Sep 23, 2023)
Time Code Test
07:00 Indtjek ( 90 minutes )
08:00 Ryttermøde ved flagstange ( 10 minutes )
08:15 Dommermøde ( 15 minutes )
08:30 F2 Five Gait (Group)
10:00 V2.JU Four Gait (Group)
10:40 Pause ( 20 minutes )
11:00 V2 Four Gait (Group)
11:40 V5.JU Four Gait
12:00 V5 Four Gait
12:40 V3.JU Four Gait
13:00 Frokost og banepleje ( 30 minutes )
13:30 V3 Four Gait
Forsinket 30-40 minutter (opdateret F2,
15:00 F2 Five Gait (Group)
15:30 V5 Four Gait
16:00 V2 Four Gait (Group)
15:50 Pause (afventer opdatering af tid) ( 20 minutes )
16:10 V3 Four Gait
16:30 V2.JU Four Gait (Group)
16:50 V5.JU Four Gait
17:10 V3.JU Four Gait
17:30 Præmie- og rosetoverrækkelse J/U ( 30 minutes )
Sunday (Sep 24, 2023)
Time Code Test
08:30 T5 Tölt
09:20 T5.JU Tölt
09:35 T4.JU Loose Rein Tölt (Group)
09:50 T4 Loose Rein Tölt (Group)
10:10 Pause ( 20 minutes )
10:30 T8 Tölt
11:10 T8.JU Tölt
11:25 T3 Tölt (Group)
12:30 Frokost og banepleje ( 40 minutes )
13:10 T5 Tölt
13:40 T4 Loose Rein Tölt (Group)
14:00 T8 Tölt
14:20 T3 Tölt (Group)
14:45 Pause - Tidsplan opdateret ( 30 minutes )
15:15 T5.JU Tölt
15:35 T4.JU Loose Rein Tölt (Group)
15:55 T8.JU Tölt
16:10 Præmie- og rosetoverrækkelse J/U ( 60 minutes )
Tak for i dag og oprydning

Page generated: 22:41:19 on Jun 21, 2024