Ad

Fákur Stævne 2023

9/30/23

Saturday (Sep 30, 2023)
Time Code Test
08:00 Indtjekning og anvisning af fold fra kl. ( 60 minutes )
09:00 Dommermøde ( 15 minutes )
09:15 Ryttermøde ( 15 minutes )
09:45 T.5 Tölt
10:15 Præmieoverrækkelse T.5 ( 10 minutes )
10:25 T.8 Tölt
10:50 Præmieoverrækkelse T.8 ( 10 minutes )
11:00 T.4 Loose Rein Tölt (Group)
11:15 Præmieoverrækkelse T.4 ( 10 minutes )
11:25 T.3 Tölt (Group)
11:55 Præmieoverrækkelse T.3 ( 10 minutes )
12:00 Lunch Break ( 60 minutes )
13:00 3.3 Drei aus Vier
13:10 Præmieoverrækkelse 3.3 ( 10 minutes )
13:20 4.5 Four Gait
14:00 Præmieoverrækkelse 4.5 ( 10 minutes )
14:10 Break ( 10 minutes )
14:20 4.3 Four Gait
15:10 Præmieoverrækkelse 4.3 ( 10 minutes )
15:20 4.2 Four Gait (Group)
15:35 Præmieoverrækkelse 4.2 ( 10 minutes )
Farvel og tak for i år

Page generated: 12:44:24 on Jul 22, 2024