Ad

Jökull Sensommerstævne DRL (ABD)

9/19/20 - 9/20/20

Saturday (Sep 19, 2020)
Time Code Test
08:00 Dommer møde ( 15 minutes )
08:15 Ryttermøde ved flag og Live på Facebook ( 10 minutes )
08:25 Bane gennemgang 4.5 S ( 5 minutes )
08:30 4.5.s Four Gait
09:10 Præmie overrækelse 4.5S ( 5 minutes )
09:10 Banegennemgang 4.5 J & U ( 5 minutes )
09:15 4.5.u Four Gait
09:35 4.5.j Four Gait
10:05 Præmie overrækkelse 4.5 J & U ( 10 minutes )
10:05 Banegennemgang 4.5UP ( 10 minutes )
10:15 Banepleje ( 15 minutes )
10:30 4.5.up Four Gait
11:00 Præmieoverrækkelse 4.5UP ( 5 minutes )
11:00 Banegennemgang 4.3 ( 5 minutes )
11:05 4.3 Four Gait
11:55 Præmie overrækkelse 4.3 ( 5 minutes )
12:00 Lunch Break ( 40 minutes )
12:00 Banepleje ( 35 minutes )
12:35 Banegennemgang 4.2 ( 5 minutes )
12:40 4.2 Four Gait (Group)
13:50 Præmie overrækkelse 4.2 ( 5 minutes )
13:50 Banegennemgang 5.2 ( 5 minutes )
13:55 5.2 Five Gait (Group)
14:45 Præmieoverrækkelse 5.2 ( 5 minutes )
14:45 Banegennemgang 4.1 ( 5 minutes )
14:50 Banepleje ( 15 minutes )
15:05 4.1 Four Gait
16:15 Præmie overrækkelse 4.1 ( 5 minutes )
16:15 Banegennemgang 5.1 ( 5 minutes )
16:20 5.1 Five Gait
17:00 Præmie overrækkelse 5.1 ( 5 minutes )
17:05 Tak for i dag!
Sunday (Sep 20, 2020)
Time Code Test
08:25 banegennemgang T.7S ( 5 minutes )
08:30 T7.s Tölt
08:55 Præmie overrækkelse T.7S ( 5 minutes )
08:55 Banegennemgang T.7J & U ( 5 minutes )
09:00 T.7.u Tölt
09:10 T.7.j Tölt
09:30 Præmie overrækkelse T7U & J ( 10 minutes )
09:30 Banegennemgang T7UP ( 10 minutes )
09:40 T7.up Tölt
10:00 Præmie overrækkelse T.7UP ( 5 minutes )
10:00 Banegennemgang T.5 ( 5 minutes )
10:05 Banepleje ( 10 minutes )
10:15 T5.s Tölt
10:45 Præmie overrækkelse T.5 ( 5 minutes )
10:45 Banegennemgang T.2 ( 5 minutes )
10:50 T.2 Loose Rein Tölt
11:35 Præmie overrækkelse T2 ( 5 minutes )
11:40 Lunch Break ( 40 minutes )
11:40 Banepleje ( 35 minutes )
12:15 Banegennemgang T.1 ( 5 minutes )
12:20 T.1 Tölt
13:10 Præmie overrækkelse T.1 ( 5 minutes )
13:10 Banegennemgang T4 ( 5 minutes )
13:15 T.4 Loose Rein Tölt (Group)
13:55 Præmie overrækkelse T4 ( 5 minutes )
13:55 Banegennemgang T3 ( 5 minutes )
14:00 Banepleje ( 15 minutes )
14:15 T.3 Tölt (Group)
15:15 Præmie overrækkelse T3 ( 5 minutes )
15:20 Tak for denne gang!! <3 ( 5 minutes )

Page generated: 07:42:07 on Sep 21, 2020