Ad

OHR/SÓLs klubmesterskab 2021

9/26/21

Sunday (Sep 26, 2021)
Time Code Test
08:00 Indtjekning ( 60 minutes )
09:00 Ryttermøde ( 15 minutes )
09:30 T8 Tölt
10:00 Break ( 15 minutes )
10:15 T5 Tölt
10:30 Break ( 15 minutes )
10:45 T4 Loose Rein Tölt (Group)
11:00 Break
11:15 T3 Tölt (Group)
11:30 Frokost og Banepleje ( 60 minutes )
12:30 4.5 Four Gait
13:00 Break ( 15 minutes )
13:15 4.3 Four Gait
13:30 Break ( 15 minutes )
13:45 4.2 Four Gait (Group)
14:00 Break ( 15 minutes )
14:15 5.2 Five Gait (Group)
14:30 Break ( 15 minutes )
14:45 BEER Beer Tölt
15:15 Præmieoverrækkelse

Page generated: 06:13:49 on Nov 29, 2021