Ad

Nordjysk mesterskab Gædingakeppni 2023

4/22/23 - 4/23/23

Saturday (Apr 22, 2023)
Time Code Test
08:00 Ryttermøde
08:30 GDT Teenage flokk
10:10 Banepleje ( 15 minutes )
10:25 GDY Young Adults flokk
12:15 Frokost / Banepleje ( 35 minutes )
12:50 GDV C-flokk
13:45 Banepleje ( 10 minutes )
13:55 GDB B-flokk
16:10 Banepleje ( 15 minutes )
16:25 GDA A-flokk
18:05 TAK FOR I DAG
Sunday (Apr 23, 2023)
Time Code Test
08:30 GDC Childrens' flokk
09:45 Banepleje ( 15 minutes )
10:00 GDV C-flokk
10:30 GDT Teenage flokk
11:00 Banepleje ( 15 minutes )
11:15 GDY Young Adults flokk
11:45 Frokost / Banepleje ( 45 minutes )
12:30 GDB B-flokk
13:00 Banepleje ( 15 minutes )
13:15 GDC Childrens' flokk
13:45 Banepleje ( 15 minutes )
14:00 GDA A-flokk
14:30 TAK FOR DENNE GANG..

Page generated: 13:01:10 on Jul 22, 2024