Ad

ASKA: Østjysk Mesterskab i Gæðingakeppni (WR DK31973462)

9/28/19 - 9/29/19

Saturday (Sep 28, 2019)
Time Code Test
07:00 In tjek på P-plads ( 60 minutes )
08:00 Dommermøde ( 30 minutes )
08:30 Ryttermøde ( 30 minutes )
09:00 GDB B-flokk
10:30 GDY Young Adults flokk
11:00 Break ( 15 minutes )
11:15 GDT Teenage flokk
12:30 Lunch Break ( 30 minutes )
13:00 GDC Childrens' flokk
13:50 GDV C-flokk
15:20 Break ( 20 minutes )
15:40 GDA A-flokk
16:55 ØL TØLT! ( 40 minutes )
Sunday (Sep 29, 2019)
Time Code Test
08:00 In tjek på P-plads ( 30 minutes )
09:45 GDB - Prel fortsat ( 75 minutes )
11:00 GDY Young Adults flokk
11:35 Break ( 15 minutes )
11:50 GDT Teenage flokk
12:25 Lunch Break ( 30 minutes )
12:55 GDB B-flokk
13:30 GDC Childrens' flokk
14:05 GDA A-flokk
14:45 Break ( 15 minutes )
15:00 GDV C-flokk
15:35 GDB B-flokk
16:10 A FINALE ØL-TØLT! ( 10 minutes )

Page generated: 05:15:44 on Oct 14, 2019