Ad

Jörfi DRL GædingaKeppni stævne på Hedeland

6/10/21

Thursday (Jun 10, 2021)
Time Code Test
14:30 Indtjek ( 40 minutes )
15:10 Ryttermøde ( 20 minutes )
15:30 GDY Young Adults flokk
15:40 GDB B-flokk
16:30 Pause & Banepleje ( 20 minutes )
16:50 GDB - PREL ( 55 minutes )
17:45 Aftensmad & Banepleje ( 35 minutes )
18:20 GDC Childrens' flokk
18:45 GDT Teenage flokk
19:45 Pause & Banepleje ( 25 minutes )
20:10 GDA A-flokk
21:00 Tak for i dag! ( 15 minutes )

Page generated: 05:18:40 on Jun 13, 2021